Agility

Bemutatkozás

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének Szövetsége támogatásával 2019 októberétől ingyenes, agility edzéslehetőséget biztosítunk magyar kutyafajták részére. Az edzések két helyszínen zajlanak: Budapesten, valamint az észak-magyarországi Cserépváralján (Csordásvölgyben). Az edzéseket a Magyar Kutyafajták Agility Csapatának vezetője, a többszörös magyar bajnok és válogatott Kovács Ágnes tartja. Agility FB-csoportunknak közel 100 magyarfajtás tagja van, jelentős részük többkutyás; edzéseinken eddig több mint 60 kutya vett részt.
Az edzésekre jelentkezhet képzettségtől függetlenül bárki magyar fajtájú kutyájával (magyar pásztor- és vadászkutyafajták egyaránt), a részvételnek nem feltétele a törzskönyv, de a MEOESZ szövetségi tagság igen.
Az edzéseken való részvétel ingyenes, de célja, hogy minél több helyen és minél nagyobb közönség előtt mutathassuk meg a magyar kutyafajták ügyességét az agility sportban. Ezért az edzéseken való részvétellel a tagok vállalják, hogy az adott évben részt vesznek agility versenyeinken és bemutatóinkon.

Bejelentkezés és további információ Facebook-csoportunkban: a baloldali "Agility Facebook csoport" fülre kattintva.

Kapcsolat

Magyar Pásztorkutyák Világszövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T:
E: pasztorkutya@kennelclub.hu
Online agility nevezés
Agility Facebook csoport

Magyar Pásztorkutyák Világszövetsége

Magyar Pásztorkutyák Világszövetsége / World Association of the Hungarian Pastoral Breeds